suggestion

kpd ibu2 y pregnt sila lh selalu amalkn bce ayat kursi n sapu kt perut setiap kali nk tido.cuba pki minyak bidara sapu kat perut n pinggang setiap hari.insyallah untk elakn bnd y kita x nmpk berlaku.sy dlu gugur n ada sedikit gangguan y x ingin berlaku.alhamdulilah smpi skrg dh 37weeks still pki minyak bidara n amalkn ayat kursi.insyallah allah sentiasa melindungi kita amin

1 Trả lời

Blh je nk cuba tu sis but jgn pecaya pd ayt yg menyembuhkn... Semua ketentuan dia.. Gugur myb sbb gnguan tp sbnr nye bkn rezeki kita... Allah sebaik² perancang... Xlebih Dia dr segalanya... Sebaiknye berserah dn tawakal pd Allah sbb dia segalanya n tiada kita sebnrnya... Just bg pandangan jgk Sy pnh gugur jgk n now Alhamdulillah dh di kurniakn seorg lagi chya mata... 1 menanti di sna dh 😊

4y trước

Mksd sy tu bkn xpcy pd ayt but bkn ayt yg menyembuhkn tp Allah... Tu cuma usha but klau knl diri mmg bkn ayt yg mnyembuhkn... Dia yg mnyembuhkn... Maaf sy cuma ckp dr istilah makrifat je bkn syariat semata²