Please yang dh brsalin tu bagitahu sya brpa kos untuk bersalin di kerajaan, bersalin normal our cser

Kos bersalin ?

62 Các câu trả lời

rsnya depends pd kelas wad yg kita ambil dan ms tu bersalin normal atau czer.. mcm sy dlu ratus je bilnya tak smpai 500

maaf nak tanya H sg buloh..nk bersalin nnti kena bt swab test ke...kena bawa dr rumah atau kt hospital ad sediakan..

saya bersalin hospital Ipoh czer tak sampai rm 100 Alhamdulillah..ank 2 pun sama jgk..tak sampai 100 discaj awal...

haritu saya bersalin dekat hospital teluk intan tak mahal mana pun.bawah rm300 je. dan saya bersalin secara czer

Sy bersalin Bulan 2.. hospital Shah Alam duduk 5 Hari total kos 70 riggit saje.husand boleh Teman LR

2mo trước

X ade covid test sis

Pengalaman saya bersalin di hospital kerajaan rm100 lebih juga.Saya bersalin czer.Saya bersalin 14/02/24.

Ni bru smlm sy snap gmbar kos bersalin kalau bersalin di HTA

2mo trước

Maaf nak tnya HTA tu apa yee ?

saya bersalin kt kerajaan,czer.. lepastu anak masuk masuk nicu smggu...lebih kurang 170 mcm tu ja ...

saya bersalin czer and warded 14 hari..byrn x sampai rm200 and xde deposit kalau hospital kerajaan

thn 2020 branak hospital klang. czer. rm245 trmasuk cas anak kena tahan kuning. masuk hosp 6 hari