Kos bersalin

Ada yang tau kos bersalin cser atau normal berapa? Plan saya kat hospital banting

2 Các câu trả lời

Kalau normal biasanya murah sikit sis tp dlm keadaan tertentu ni kita xtau kot kena masuk darah atau extend duduk hsptl sbb anak kuning ke apa ke.. kalau czer kena refer hospital yg ada pakar. Setahu sy hospital banting tu hsptl daerah sis.. apa pun standby la dlm rm300 camtu.. kebiasaannya sy tgk pesakit2 sy byr bil hsptl gov xla smpai lebih dari tu..

normal bwh 100 x termasuk guna vacuum. elective czer or emergency czer bwh 200. so standby je 200. x termasuk kalau bby kena masuk nicu.