Rambut gugur selepas bersalin

Koranggg….macam mana nak kurangkan rambut gugur ye?Geram jer tgk rambut berterabur atas lantai😖 korang ada makan supplement apa2 tak utk rambut?recommend shampoo dan supplement yang bagus plisssss #bantusharing

2 Các câu trả lời

sye dr anak 1st guna shampoo clear je. kdg2 guna selsun blue, so far rambut xpernah gugur teruk2. makin lebat ada la rambutnya 😂. btw sye bnyk mnum air masak. mybe tu slh 1 faktor rmbut sye ssh nk gugur

sy lps brsalin pun gugur teruk gak. tp lama2 okay sndri sbb normal rambut gugur lps brsalin, sbb kurang hormon apa tah lupa lak sy tak silap estrogen kot. nnt bby mkin besar okay blk rmbut. tu pglman sy la.