Barang baby

Hi korang. Yang due bulan 12 korang dah beli ape je?

26 Các câu trả lời

Dah beli dah Sikit2... Alhamdulillah... Cuma brg2 mandian Pampers apa semua tu tggu awai bulan 12 lah.. Sebb sy due 24/12

4/12 tpi baru beli baju 😌 tak tahulaah nk mula beli apa dulu hahahahahahahahah 😂 apa yg penting pun taktahulaah

9mo trước

Kena list kt kertas bru thu apa nk beli nnt

Due 16/12 sekrang baju semua dah lengkap 🤣 firts mom. Sebab semua kena prepare sendiri husband jarang balik 🤤

tak beli apa2 lagi, tapi adalah sikit2 brg yg family bagi, alhamdulillah at situ pun bnyak brjimat dah ☺️

Barang yang penting penting dah sikit sikit . Baju baby susu , belum pampers baru beli satu pack nak try dlu

dah beli baju newborn ikut 1st scan boy, scan Kali kedua girl pulak terus terbantut nk shopping lg🤣

Saya xbeli apa lg. Xtau nak beli apa 🤣 ni anak no 2..

8mo trước

I anak pertama ... tapi I ini procrastinate nak beli..... ahhaahhaha..... my shopee cart full of baby stuff.... but... ahahhahaha

baru beli baju 3 helai warna putih 😂x terasa nak beli

beli baju ckit2.kebanyakkan brg recycle anak2 sebelum ni🥰

8mo trước

sama la kite....

Belum beli apa lagi 😂 tk thu nak mula dari mana