ruam lepas injection 3bulan

korang tolong please ni first time hadap ni baby baru lepas injection 3 bulan seharinlepas tu dia demam dah pergi klinik mkn ubat esk nye tu muncul ni satu bdan tp bby aktif doctor da bg ubat sapu tp doc kata dia allergic vaksin tu or ubat demam yg klinik bg diorng tk dpt detect hm siapa prnh kne

ruam lepas injection 3bulan
2 Các câu trả lời

ank sye pernah after demam naik bintik2 mcm ni 1 badan. 2x dia kena. doctor kata tu virus yg kluar drpd demam.

2mo trước

sis monitor je baby, kalau xbaik jgak 2-3hari blh pergi ke kk @ hospital semula

ye byk kemungkinan..myb vaksin..myb allergic ubt demam or ruam kuar lepas demam