help me

2 3 hari ni baby mngeras byk kali sgt tp baby aktif,, kencing pun kerap?.. smlm pi klinik swasta doc detect kencing kotor and doc bg ubat antibiotik cephalexin suruh mkn.. tp skrg ni dlm dilema nk mkn ke tak ubat tu..takut pun ada sbb pikir baby kt dlm perot ni..haihh #34week

2 Các câu trả lời

Kencing kotor boleh minum barli . Minum dalam kuantiti yang banyak , boleh beli and rebus sendiri . Tapi ubat doc bagi mesti lah tak bahaya untuk baby kan

5y trước

Ok tq dear.. Tula mmg pikir x bahaya tp ubat tu 500mg kena mkn 3kali sehari... Mcm byk pulak dos dia bg...xpela tawakal jela kan 😁

Boleh makan ... xde ifek kat bayi dlm kandugan ... Insha Allah