Suri rumah saving

Hi korang, siapa kat sini suri rumah sepenuhmasa ?

51 Các câu trả lời

Sya. Start kerja dari tahun 2009, berhenti pd tahun 2020. Masa tu tgh pregnant anak 1st dan resign sebab covid baru nak up. Xnak ambil risiko.

Saya...tpi sy ade bt on9 dropship jual tudung. 😘 Alhamdulillah skit² dpt jgak la mmbntu atau buat saving lebih. 😊

2y trước

Sama sis . Sekarang saya buat tiktok affiliate.

saya..tp sy meniaga nasi lemak.. nasi tgh hari & burger..pagi tgh hari & mlm.. dan sy pun ikut jgk suami buat part time

2y trước

Wah 🥰. Saya dulu meniaga kuih tapi sekarang dah stop baru bersalin anak no 3 . Sekarang tengah fikir nak tambah saving

saya 24/7 Suri rumah. Bekerje dari rumah 😆..tolong suami dibakery kadang2...Kami laki Bini bakery online 🤣😆💜

saya..awal bulan 12 ni bhnti,sebab kesihtan masa tu x mengizinkan..sy nak kja semula tpi blum ada rezeki..

2y trước

Insyaallah ada rezeki tu

Saya, dulu broker insurance .. tp sekarang suri rumah sambil meniaga desert.. tak byk tp boleh lah ..

Saya. berhenti kerja sebab alahan yang teruk. Masuk kandungan 3 Bulan di uji dengan keguguran.

saya tapi ada business online e - commerce ke 45 buah negara alhamdulillah ❤

Hai. Pernah menjadi suri rumah. So saving melalui tabung haji or asb sahaja

2y trước

Saya meniaga online tapi tak selalu masuk pun income. Tapi Alhamdulillah sikit tu masih ada

saya teringin..hhuhuu tp rezeki bekerja..layan je lAa

2y trước

Takpe. Selagi ada kerja buat sis . Saya ni dah anak 3 baru rasa nak kerja . Dulu saya meniaga kuih tepi jalan. Sekarang stop ada anak kecil. Lah ni baru nak fikir untuk cari saving