Jawab jap soalan ni 😂

Korang normal ke kalau bf baby breast besar sebelah ?😂 mcm kelakar tapi serius soalan ni .

8 Các câu trả lời

baby menyusu sebelah breast sahaja ka? kalau menyusu sebelah mmg akan sebelah besar sebelah kecik awak. nak sama kn balik breast awak, awak kena offer baby dkt sebelah breast yg baby tak hisap. kalau tak nnt breast awak jd unbalance

1y trước

size corong pam awak dh betul? ngam tak dgn size nipple awak.

Masa anak saya baru discharge nicu nurse pesan, bila bf biar seimbang. Normal je besar sebelah tapi cuba balance kan. Tukar tukar breast bila bagi baby hisap. Jangan asyik breast yg sama, effect nya mmg akan breast besar sebelah

normal. selang seli offer breast time df bby. cth: 9am kiri, 11am kanan pula. sambil bf bby sebelah, yg sebelah lagi boleh buat tandem juga (tadah susu guna milk collector).

sy smpai skrng masih xseimbang. baby suka bf sebelah kiri. sblh kiri lebih bsr. puting pun lebih besar dri sblh kanan😂

1y trước

saya belaah kanan besar 🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 saya pernah alami nya.. tapi now dah balance..Sama beso....dlu sebelah beso😆😆😆

1y trước

hahaha. adui. lepas tu balance sendiri ke ?

kalau boleh puan kene bg baby mnm dedua.. so tak der yg besar sebelah... itu yg baik...

normal je...tp jgn menyusu bnyk sebelah shj.. seimbangkan dua²

ok je