Pregnancy test

Hi korang, nak tanya kalau tiga tiga macamni maksudnya positif ke? First time try. Actually harini patutnya date first datang period tapi tak keluar pulak period so saja la try buat test sebab lately ni body memang rasa lain and tak sedap badan. And kalau betul positif dah boleh pergi scan ke? Atau masih awal untuk scan?

Pregnancy test
21 Các câu trả lời

Yup. Tahniah. Biasa week 7 keatas baru scan sbb awal2 x nampak. Skrg jaga diri dan pemakanan shj

2y trước

Alright, thankyou 🤍

alhamdulillah, positif tu makan yg berkhasiat & jgn lupa folic acid smpai kandungan 3 bln

Alhamdulillah..clear dah tu.. tahniah.. jgn lupa mkn folic acid. Jaga diri ya

Tahniah sis pregnant .. doa kan saya ada rezeki juga ya ..

2y trước

InshaAllah … Terimakasih sis🌹

boleh sy tahu waktu sis check ni berapa week ya?

tahniah pregnant tu sis

tahniah sis 🌹🌹🌹

Alhamdulillah, TAHNIAH

Awak test waktu bila eh ??

2y trước

Yang satu dengan 2 tu saya test serentak sbb nak tengok sama atau tak result, saya scan lepas zohor macamtu. Yang digital tu punya pulak saya test lepas maghrib terus sebab cam nak tahu jugak result macam mana (hari yang sama and saya test hari yang sepatutnya saya datang period)