Positif tapi samar2

Saya Saja je buat pregnant test results dalam 5 minutes positive tapi samar2 la pulak saya due period 4 hari lagi ni.. kalau betul alhamdulillah..

Positif tapi samar2
6 Các câu trả lời

Kalau tgok dr mata kasar tak berapa jelas samar nya. Sis tunggu delay period seminggu 2, lepas tu baru check lagi sekali ye. Jgn test terlalu awal takut nanti kecewa. Btw semoga ada berita baik utk sis n suami. Aamiin 🤲🏼

1y trước

Ok nanti saya repeat test upt lagi inshaallah amiin..

Kalau samar, HCG level tak tinggi lagi. Jadi puan disarankan untuk check lagi 3 ke 4 hari kemudian. inshallah, yg baik baik sahaja ya.

1y trước

Okay nanti saya repeat balik upt test.. inshaallah amiin..

Mudah2an ada rezeki 🤲🏻🥰 nnt cuba buat UPT lagi guna brand dip & tell beli kat guardian.

1y trước

Nanti saya repeat test guna dip n tell.. inshaallah amiin..

repeat slp missed period. ujian terlalu awal hny menimbulkn was2 dan anxiety

1y trước

Okay nanti saya repeat balik okay

1line je tu. tapi boleh pegi beli upt brand lain. jenis strip ni x accurate

1y trước

sy nampak 2 line... but too early laaa... insyaaalah mst naik terang lps 2 3 ari 😃

nampak dua Line..1 kabur kan.... insyaallah semoga ada rezeki sis ya...

1y trước

Oooo sekarang ni sis pregnant ke