SUSU PREGNANT

Korang minum susu apa masa pregnant?

32 Các câu trả lời

sy minum susu ferleaf famly sbbnya sy prnh jlni pembedah masuk besi untk kaki minum susu untk tulang tpi bila pregnant xthu minum susu apa jdi tya misi kt tmpt sy dye cdngkn minum susu fernleaf fmly je

mula2 saya minum HL(low fat), tapi disebabkan saya underweight pakar suruh minum full cream. sekarang saya minum dutch lady full cream. kalau berat semua normal boleh ambik yg low fat.

Susu kambing DKE. Jika diizinkan hamil lagi, saya tak minum susu haiwan setiap hari sebab susu ada gulanya tersendiri ; lactose. Saya glucose intolerance

sy mnum amnum perisa coklat..kalau yg ori xblh mnum sbb sejenis xminat susu..tp sy mnum sampai 6 bulan cmtu..pstu dh stop mnum🤣

1mo trước

sy kalau yg coklat ok la. kalau yg ori mmg xleh nk go .mmg xsuka mnum susu sbb bau dia cmtu..sejak pregnant ni blh kira dgn jari brapa kli je mnum susu walaupon misi kk dh pesan byk kali😂

i lactose intolerance. so selamat ambil susukambing brand lazz.

1st trim anmum. 2nd trim dutchlady. 3rd trim susu kambing

Mula2 Calla milk, susu full cream kotak and now enfamama choclate .

1mo trước

syg prnh mnum lpstu tukar anmum sd

fernleaf full cream tepung atau apa2 full cream kotak.

saya minum susu kambing ni.tahan lapar , sedap pun sedap

1mo trước

tak ada sis.rasa vanila.

sy suka dutch lady full cream.. kena ngn tekak..

1mo trước

ohhh faham. tq infonya ☺️