ikhtiar hamil

Korang ikhtiar hamil camana...sy 10 bulan mash tak lekat? Ada tips kh ...

45 Các câu trả lời

Jangan terlalu memikirkan. Kalau stress pun tak boleh lekat, enjoy waktu honeymoon. Baru 10bulan masih fasa honeymoon. Cuba kenal pasangan . Jangan terburu2.

4y trước

Ai levert. Sis ttc berapa lama dah? Sis tahu ke ctdk x stress selama 11 thn tu? Sis tahu ke berapa kali cubaan ivf dy?dia berduit xpe boleh try bermacam rawatan. Cuba jgn buat palatao sgt boleh x? Bg jela support. Xnk support jgn komen sindirian nak mnyakitkan hati org je. Negative vibe sungguh la. Saya pun ttc 3 tahun sis nk samakan mcm 30 tahun x? Haha org nak cari info ttc bila baca komen hatred mcm ni sakit hati pula haish.

Saya lepas setahun kahwin baru lekat.. Sebelum ni pjj dgn suami.. lepas dah tak pjj.. lepas habis je period.. on bersama setiap 2 hari.. Alhamdulillah lekat

Kena tahu waktu bila kita subur utk brsama suami..kbrgkalian utk pregnant tu tiggi sbb kita brsma waktu subur..yg pntg usaha bykkn brdoa...jga mkn

Kne tau waktu subur. Lpas period kene kerap bersama. Minum susu hari2. Mkn acid folic. Elakkan makanan yg tajam2 dlu. Masa saya buat mcm tu.

Blm rezeki tuh sis jgn d fikir btl sebap makin kita fikir makin ssh....#sy lekat lepas masuk 5tahun khwin

Sy 2years bru lekat dear. Alhamdulillah. 2020 rzki dpt baby. Ats rzki dear. Yg penting jgn stress. Kne jga makan minum.

4y trước

Sama☺️

Chek laki bini diklinik cik puan . kdg bukan problem dr kita , kdg dari suami juga problem . air mani tk kualiti

Genap setahun kawen, alhamdulillah saya pregnant 😍. Saya try pergi berurut dan amalkan minyak kelapa Dara.

sya 2tahun menunggu, ngam2 anniversary yg ke2tahun bru lekat sy amalkan jamu dikna & jus dinda kanda tuu..

Tips die, jangan terlalu pikir nak pregnant... Bila xpikir, lagi senang lekat