ikhtiar hamil

Korang ikhtiar hamil camana...sy 10 bulan mash tak lekat? Ada tips kh ...

45 Các câu trả lời

Makan folid asic saja ..beli dekat pharmacy ..jgn lupa doa juga😊semoga ada rezeki🙏

Jgn fikir sgt sis.. Nnt rezeki dtg insyallah. Nothing happen without Allah's approval

Sy mkn folic acid appeton dan guna Opk untuk tau masa kesuburan...🤗

Asid folic jangan tinggal sis. InsyaAllah x lama lagi rezeki sis

Try amalkan jamu...bila semua keputihan kuar Insha Allah lekat..

Minum susu kambing khalish n makan folic acid

makan folid asid & guna opk utk tau waktu subur

Makan Okra @ Bendi.. bagus utk kesuburan.

Sy mkn ubt subur..utk dpt anak pertama dan. Ke2

4y trước

Boleh tau ubat apa? Blh beli kat farmasi ke?

Try berurut n mkn suplemen sis☺️