scan baby

Korang dlm ni ad tak yg stay ipoh kat ipoh klinik mne ye yg scan detail bby murah2 ye ?

3 Các câu trả lời

Tanjung perdana murahh.. Rm50 untuk 2D.. Dia bnyak pakejjj .. kalau details scan rm130.. Saya mmg dari awal pregnant selalu scan situu ☺️

Xtaula..saya scan dekat ar-ridzuan..dulu scan rasanya rm60 ++kot.. total termasuk ubat rm180++ rasanya..xingat..2thun lepas

sy bru nk tnye soaln yg same... kat ipoh ni x tau mne klinik yg ok nk scan...

3y trước

ok thank u sis..nk g scan next week..