siapa sni stay perak

siapa ibu2 dlm ni yg stay perak? tak ksah la ipoh,manjung etc ...boleh suggest klinik untuk scan yg trbaik ibu2 pernah pergi tak?

9 Các câu trả lời

sonobee awak..Ada cawangan dkt Ipoh & manjung .book appointment on website. type je sonobee book appointment nanti keluar la psl tu then book appt.scan mmg sgt bagus sbb yg scan adalah sonographer. hrga marhean👏

6mo trước

manjung ada ke..area mana ye

saya pegi mediklinik prima kat tambun . doktor lembut. puashati btul scan situ servis pun bagus, check gender je tapi dia cite smua ukuran la jantung la 😂

utk detail scan saya suggest klinik sonobee mmg betul2 detail diaorg explain . boleh try google klinik tu yg dekat dgn area awak

klinik raia kt gopeng pun ok,friendly sgt doktr, dia scan mmg puas hti.. hrga pun ok.. rm49 cmtu,

Saya buat detail scan dekat sono bee meru masa 26weeks. Ok sgt. Detail smua. Betul2 dia ukur cek

Klinik Dr Asmah Gunung Rapat... Highly recommended sis... Staff dan Dr, sangat Friendly...

6mo trước

Rm50 /60 mcmtu

Hospital columbia taiping.. dr khairul.. Mmg detail 👍👍👍👍👍

Yasmin klinik. Highly recommended

Klinik Dr ana pun ok