Suggest periuk baby

Korang, cuba suggest periuk atas api untuk masak bubur baby yang berkualiti and affordable. Yang saya beli haritu cepat hangit la susah nak tumis apa apa. Kalau boleh nak saiz 14-16cm je. Tapi kuali pun ok! #ingintahu #ingintahu #ingintahu #ingintahu #ingintahu

6 Các câu trả lời

saya beli kat shopee JEETEE Malaysia Kitchen, saucepan mmg kecik sesuai untuk masak makanan baby, harga RM59

3mo trước

Ni eh sis? Kalau tumis cepat hangit tak?

saya guna dessini. harga pun murah. non stick dan senang cuci

3mo trước

Ada sakz kecik ke sis

Saya pakai cosmic cookware. Ada Saucepan size 18cm

3mo trước

*Pembetulan RM189

Pakai dessini je. Harga pun murah. Non stick jugak.

3mo trước

Ada ke saiz kecik? Cam saucepan

sye guna brand tefal. setakat ni ok xpenah hangit.

3mo trước

Hehe yangni confirmmm