Alahan

Korang alah mkn benda apa eh? Kalo sy x bleh lgsung nk msuk fish ball fish cake or segala bnda mcm oden, yong taufu... Dngn kfc... Rsa nk marah je nmpk kfc ?

1 Trả lời

Bila kenang semula byk juga alahan sy. Tak suka makanan berminyak, bergoreng, berproses, bersantan, fastfood,.. Maybe sebab selera takda. Now dah tak memilih dah. Apa2 pun ngap saja. 😄

5y trước

Sama la.. Tak suka fish ball n oden sjak preggy.. Sblum ni mmg suka oden.. KFC ok je.. Jadi nak marah nmpk oden.. Bau pun..