hello sis,sya nak tau boleh mkn KFC X ,Dan mnum cola time tngah pregnant ni? prut sya pun baru msuk 2 bulan , tbaa² rasa nak mkn KFC Pula??

Boleh ke Tu makan ya??

27 Các câu trả lời

boleh klu skali dua je..jgn sll..fast food sgt xelok utk perkembangan bayi tp yg ni yg kita suka sgt kn 😭elok buat sendiri ayam grg tepung..pilih healthy food..elak coke tinggi gula takut kena diabetes,lain pula mslhnya nnt 😭😭

saye makan je..kfc tu boleh kalau blh jgn pilih yg spicy..kalau nak yg spicy makan sikit je..cola tu minum sikit boleh sis sebab mengidam kan..sy dulu pun mcm ni, ok je xde pape..

Saya masa preggy kuat mkn mcd . 😀 coke tu pun sya mnum je tp msa mkn mcd tu je ..lahh klu mkn tmpt lain saya elakkan mnum coke .. #peminumtegarcoke

Minum cola tak bagus. Tapi klu teringin sangat boleh minum seteguk dua utk hilangkan rasa mengidam tu. KFC tu boleh je tp jangan selalu.

Insya Allah boleh kfc boleh jer mommy...tp bab air bergas nie klu mommy mengidam sgt boleh la minum sikit buat hilang teringin tu...🙂

Hai mommy . KFC tu boleh . but coke tu tak boleh yee . Lagipun kandungan masih baru lagi 😊😊

Kfc ke mc d.. Semua ok.. Bab air tu x elok je.. Tukar je air lain sis..

Sy makan kfc jgk dri mula preggy.. tp sy tukar air milo.. coke bahaya..

Bole je mkn kfc.. tpi kurangkan or jgn consume terus air bicarbonate..

Kfc tu blh je nk mkn byk pon... Coke tu xyh la, lgipon prut kcik lgi..