Ada tak ibu2 dekat sini due sama dengan saya bulan 2/2023.

Kongsi due date ibu2, dan dari tempat mana? Hospital mana akan bersalin? Mana tahu same tempat hehehe

94 Các câu trả lời

Saya dua 9/2/23.. baby pon nak sama birthday dgn abg n mama dia hehhe bln feb .. si abg 22/2 , mama nye 15/2 .. semoga dipermudahkan segala urusan kita semua dn baby mmbesar dlm keadaan baik .. aminnn

2y trước

samala sy 9/2 tapi nurse kira 10/2😂

Saya 22/2/23, anak 1st dan rezeki dari Allah dapat anak twin gak

2y trước

Sama la due 22/2/23 hehe

saya due 27/2 second baby..inshaAllah plan nak balik bersalin dekat kedah, abg dia 3 tahun lepas dah bersalin dekat Hsa Jb dah, adik nanti jadi org kedah pulak 🤭

hai ibu. 😍. saya 28.2.. insya Allah bersalin kt kuala teganu.. asal kedah, tpi ikut suami dpt kerja sini.. ank2 lain semua kedah, kali ni je xbalik kedah 😁

Mula2 scan 18/2 then last week scan 16/2 makin awal, semoga urusan kita semua dipermudahkan, 1st annivesary 2/2/23, harap baby keluar 2/2/23 jgak 😂

kalau ikut lmp patutnya 21/2..tp lepas 2,3 kali scan doc sahkan edd 14/2.. ada tak mommies yg cam sy 😅 insya Allah plan bersalin di hosp shah alam

saya inshallah 4/2 . anak sulung awal 2minggu dah kuar . semoga yg ni ikot due 🤭 . sy dari damansara bersalin inshallah di hosp sg buloh

mule2 scan 13/2.. 2hari lps scan 6/2.. inshaAllah semoga baik2 n selamat hingga bersalin.. cadangnye di hospital putrajaya

9/2 insyaAllah.. mudah2an dipermudah urusan melahirkan kita semua nanti..

2y trước

Sama la kita 9/2 ☺️

sy 23/2 tpi dr cakp awal dua mnggu kene serah diri sebb gdm .. hospital sultan ismail di johor bahru