Due date 3.9

Ade tak ibu2 due date same dgn saya yg tak bersalin lagi??tnda2 pn xde.tapi bile buat senaman itik atau cangkung rse pedih2 ngilu je kt bwh

5 Các câu trả lời

Buat je sis tp jgn paksa. Sy bersalin bulan 6 tuari mcmtu jgk su buat sy tambah dgn exercise squad & kupu2 alhamdulillah cpt bukaan n bersalin normal

4t trước

Sape ckp masuk sampai pergelangan tgn tu?😅diorg masukkan jari shj. Jari pun dh sakit apetah lg sampai pergegelangan tgn🤣

due sama..Pon x de tanda2 lg 😅😅..baby seronok duk dalam lg..10/9 kene serah diri kalau x kluar lg..harap2 keluar sblom tu

saya 4/9 pun takde tanda2 lagi ni. hari2 berjalan satu mall, tiap malam squat, jalan itik huhu

same la 3.9 tapi belum lgi ada tanda² cuma sakit bagian bawa saja ..

Hari2 jalan jalan kat taman pon tak de rasa apa2 lagi ni. Due kita sama..