kulit kepala

Knpa dgn kulit kepala anak sy ye? Ade sesiapa anaknya pernah jd mcmni?salah syampu ke?tp dgn bhgian lengan dia pon ada jgk..bby esok masuk 5 bulan..

kulit kepala
5 Các câu trả lời

chicken pox rasanya..anak sy bru ni pun kena mcm tu jugak..byk kluar kat kepala ngan badan

Bawa jumpa doc biar doc tgk n bg ubat.. jgn biarkan lama2 mummy cian baby mesti sakit.

Mcm impetigo...cuba bwk ke klinik..ank sy kena dlu...start dr kepala...merebak ke muka

4y trước

Owh..ape punca dia eh?mmng esok appoiment g klinik..check up utk 5 bln..bahaya x?kt muka x ada..yg pelik kakak dia pon ada kne,dekat bhgian bahu..tp dh kering sy spukan calamine lotion..dah elok dah pon..yg bby ni bru kne..nk letak calamine lotion takut effect plak..sbb bby lg kan..

Sejenis bakteria...doc kata biasa mmg akn ada bdk kena...dia jenis bjangkit ni..

4y trước

Xde..mmg masa cek pon doc tanya ada bela kucing atau x..sy mmg xbela kucing...

ade bela kucing ke