Kulit kering

Hai Ibu ibu macam mane ya nk hilangkan kulit kering kat kepala ni baby dh 3 bulan rambut dia mula tumbuh banyak terus ada kulit kering mcmni sy tak pakaikan dia minyak rambut 😅

Kulit kering
3 Các câu trả lời

cradle cap ke? kena bersihkan tu. sapu minyak bby kt kepala bby, biarkan kejap then sikat slow2 smpai tertanggal. pstu syampu rambut bby. ulang2 smpai clear.

3mo trước

mmg gitu. dia on off ada. kdg geram juga..tp bersihkan saja..lama2 dia hilang

Letak minyak baby johnson awak. Pastu sikat pakai sikat baby. Lama2 hilang. Anak saya pun ada mcm ni.

3mo trước

Baik sis 😊