Knp waktu pantang dulu tak bleh kuar umah??

Knp ya, org dulu2 masa berpantang tak bleh kuar umah?? Apa sbb?? Skrang bleh ke kluar umah?? Mohon pencerahan sapa2 yg tau pasal ni... Terima kasih..

1 Trả lời

saya keluar je rumah, tapi byk perkara juga nak kena jaga. Jgan lasak2 ketika ada kt luar, jaga langkah ketika bergerak sbb badan kita belum pulih sepenuhnya. Elak kita tidak sihat dan demam dalam pantang sbb mmg membahaya buat ibu dalam pantang...insyallah semuanya ok.