hb turun

Knp hb turun

7 Các câu trả lời

Elakkan kafein hujung2 trimester. Baby serap semua zat dlm tubuh. Sbb tu kena elak minuman berkafein. And banyakkan makanan yg ada zat besi.

Sbb baby serap zink dr badan ibu. So, kena consume ubat tambah darah yg doktor bg tu di samping amalkan pengambilan pink guava, spinach etc

Kita kongsi dgn baby. Sbb tu hb trun. Tpi slgi trun xbnyk normal je. Sy awal pregnant hb 13.9. Skrg 32w hb 12.9. But still mantain.

Sis cuba try minum jus delima . Atau beli pati dia kt kedai bajrai ke . Insya allah hb naik .

Sebab baby da ambk zat pada mak... Jd mak kne tambah lagi makanan untuk naikkan hb tu.

Banyakan makan buah pelam mangga ..hb naik cantikk jee

Jangan minum milo.. Milo bole menyebabkan hb turun..