Tidur mengiring

Knp baby dlm perut, klau time sy tido mengiri ng kiri kanan dia asyik bergerak je. Kdg susah nk lelap sbb dia asyik bergerak. Tpi time sy duduk xde selalu sgt gerak,kurang bergerak. Dia xselesa ke mcm mna?

2 Các câu trả lời

Sama dgn saya sis..tapi bila tanya dr ke ape ke tu sebab baby terasa sempit ruangan tu..tu yg dia asik tendang or baby sis memang active malam

11mo trước

ooh patut la.. hehe tq sis respon. hihi

sama la.. bila baring ngiring kiri/kanan mesti bby tendang.. sy layankan jer.. hehehehe..