Soalan

Knape ye skrg ni Susah nak tido mlm mesti xlena kejap² tejage n X selasa semua sakit ?

2 Các câu trả lời

Sbr ea sis... Jgn mengeluh k..stiap sakit... Apa shj brlaku spnjng kehamilan kita ni..if tnpa mngeluh..in shaa Allah akn peroleh pahala dr Allah... Bsr gnjaran pahala tw Allah bg pd kita yg preggy ni.. jd jgn mengeluh k... Ia trjd mcmtu sbb bdn kita dlu kita single je..skrng brdua..jd drh pn byk d pam kepada kita n bby..tu sis rs mcmtu... Jg dri k 😉

cabaran preggy, bertahan je mommy