35 Minggu

Knapa air susu saya kluar mnitik-nitik yer ?cause kalau saya nak tidur,saya tak pakai bra ..so air susu tu kluar,basah baju saya ..kalau duduk pula dia mngalir kat perot ..knapa yer ?saya baru 35 minggu ..

2 Các câu trả lời

Tu normal sbb nak biasakan keluar susu bila ada bby nanti.. Sy pun dr 28 weeks mmg keluar je susu kuning kuning tu.. Lps bersalin first weeks mmg sgt bnyk nnti

5y trước

Yeke sis..tq kongsi tips❤

bestnye yg kuar susu awl2 lg, meriah susu.. sy dah 35weeks lbih pn xde pape lg.. kdg2 dorg kte, lps bsalin bru ade.. huhu