Nursing Bra

Saya nk tanya. nursing bra apa yg selesa sewaktu preggy dan selepas. kira boleh pakai lama. contoh mcm susu nitik pun dia tak bekas sampai baju. and tak ketat pada bawah dada. terima kasih#firstbaby

3 Các câu trả lời

Banyak je nursing bra ada jual. Kedai baby ada jual dan online pun ada jual. Boleh pilih design dan saiz betul dan ikut keselesaan sis. Kalau tak nak susu kena baju, perlu pakai breast pad. Boleh beli kat kedai baby juga atau online. Yang pakai buang ada. Yang boleh basuh pun ada.

Masa preggy xpkai nursing bra. Cuma beli extender shj utk keselesaan since perubahan hormon. Dh bsalin baru mula pkai. Klu xnk susu kena baju beli breast pad yg jenis blh basuh tu. Yg jenis xketat tu kena try sndri sbb keselesaan masing2 berbeza.

Boleh ke IG: Mommyvalet_official. Banyakk design nursing bra yang cantik, berkualiti dan selesa. Harga pun berpatutan