perasaan risau

Kmrin sy rasa sakit pingang trus mai hosptal...dpa scn kta kntung ank dok dibwah...dah trbuka 2 cm...kandungan sy bru 5 blan...dpa kta xleh bwat ap dah..sb dudk dibwah...tp ank sy smpai skarang stail dlam pert sy...ingt nk ikhtiar cra kmpung bg dia naik semula...hanya allah saja yg tahu pa sy rasa skrang nie...minx doa smua semoga ank sy baik2 n sempat dilahir didunia ckup tarikh due....dah xlma 4 blan ja lg...?

1 Trả lời

sy pon tu ari sakit sis pinggang sgale bby ngeras tibe2 . sy kantung janin semua ok je . tpi da bkk 2cm jugk . nasib baik janin dh besa . doc kata kne brsalin juga 14ari bln ni 😂 redho jela . mse tu kndgn 37minggu dh . jdi sy xd la risau sgt . skrg ni kt rumh je dlu tnggu ari .