Tido Meniarap

Klu anak mlm tido ttba meniarap. Mommys alihkan atau biarkn bby tido dlm posisi mcm ni..

Tido Meniarap
30 Các câu trả lời

Lebih baik alih kan, dan letak bntal di kiri kanan anak supaya x tdo meniarap.. Bahaya ank tdo meniarap

Biasanya Saya alihkan.kesian dada baby kalau lama tido cmtu, lagi2 baby yang belum boleh pusing sendiri

Klu sy x tido lg sy biarkn & pantau. Tp klu nk tido,sblum tu sy alihkn. nk elakkn SIDS.

biarkn sebab anak suka tidur meniarap..klu dibetulkn anak tidak nyenyak tdr..

kena alih sebab risiko SIDS, kalau boleh jangan biasakan baby tidur macam tu

Biarkan sbb bayi selesa bila tidur mcm ni bila dah besar baru saya alihkan.

biarkan tdur mcmni , dia lg lena , tapi kene sengetkan kepala ,

Alihkan , kalau biaq .. boleh meyebabkan baby takde nafass