Barang baby

Klau mommies lebih suka beli barang baby scara on9 ataupun beli trus dkat kedai??

74 Các câu trả lời

Kalau brg yg besar mcm carseat, stroller tu beli kedai. Baju2, bedung and lain2 yg kecik2 tu beli online sbb murahh. Berbelanjalah di shopee! Hehe

Ada yg sesuai beli online.. baby gear(carseat,stroller and etc..) beli di kedai .. baju2 blanket ke beli online xpa sbb lg murah dan berbaloi..

Kalau first baby, baik terus g kedai. Dapat feeling lebih skit. Nanti dh ada baby xsempat sgt nk g kedai pilih2 tu mesti cari on9 je 😄

Sy suka survey texture n material di kedai tp beli online. Sbb online lebih murah kedai mahal. Kene la jd pengguna bijak kn hahaha

Beli terus dekat kedai.. Sebab klaw beli on9ada je brg babby tertinggal jadi beli barang babby dekat terus senang dan cepat

Saya beli dekat shopee je, murah pun murah. Malas nak pergi kedai sebab nanti rambang mata, lagi banyak duit keluar 😅

5y trước

Risau. Biasa la kita ni pantang nampak yang comel comel 😂

Both. Kna survey kt dua2 tmpt. Bnda mcm swadle, nursing bra, nursing pillow adalah lbih murah kalau beli online.

Hari tu masuk kedai baby..just tgk harga ja...balik rumah on9 shopee..harga jauh beza.beli on9 lg jimat

sy beli semua on9.. 😁 tp lg seronok rse nye klu usha2 kat kdai..lg puas hati dpt tgk & memilih..

Dulu kedai.. Now bila dah survey shopee, harga jauh lg murah, dan mudah, i choose scr on9 this time