Barang baby

Klau mommies lebih suka beli barang baby scara on9 ataupun beli trus dkat kedai??

74 Các câu trả lời

Both.. Huhuu.. Cm swaddle barut diaper beg, breast pump sy bli online sbb survey kat online lg murah dri kedai., bju2, topi, mitten booties, bottle, stroller, bby cot, carseat, playpen dll,, walk in mall n butik.. Sbb my husbnd cerewet. Ckp nty bli bju tbesar laa, kain xbest laa ape la.. Hahahahaa..

Saya semua beli online..murah sesangat shopping kat shopee under 200 dah dapat full barang baby termasuk pump susu letrik..so bajet saya untuk pantang pun rm100 je beli akar kayu, jamu2 n barang pantang lain..jimat sesangat anak kedua nie 😍😍

5y trước

Sy pun x ingat nama kedai..byk sgt..sis search je kat shopee konfim keluar harga barang baby murah2 😂

Sye suka cuci mata je kt online, time nk beli lg suka g kdai bby.. hehe klau xdpt belek sblum bayo tuh rsa xpuas.. nnti bli online, brg dah smpai ada je yg sye xbrkenan.. xsuka feeling cmtuh.. haha pelik kan sye.. kahkahkah 😆😆

Online lebih murah tapi sy lebih suka bli brg di kedai sbb nak sentuh2 dlu, nak rasa material nya.. nampak benda depan mata lebih puas hati klu beli.. sy pernah beli online tapi menyesal bila barang tak sama macam dlm gambar.. huhu

Kedua dua cara suka. Baju banyak beli online. Accessories almost cari dekat kedai sebab ajar anak pilih apa yg dia nak walaupun sikecik sekarang ni baru 1y5m. 😆 girls day out 🥰

5y trước

Nduy,msti dya suka kan pilih²😍

Beli kt kedai dengan shopee. Shopee byk brg murah2 jugak and quality bagus je terutamanya kain bedung baby.. Kt luar mahal sikit la utk org berjimat mcm saya baik beli kt shopee je.

5y trước

😍kena rajin tngok shopee la sya klau bgitu😂

Baju2, kain bedung, pampers n yg kecik2 lebih murah online..sy survey brg yg sama kt kedai harga 2 kali ganda..klau nk beli stroller, carseat n yg besar2 beli kt kedai..

Kalau yang perlu belekkkk lama tu, pergi kedai. Tapi kalau online jauh lebih murah, makanya takat membelek je la kat kedai tu, balik rumah order online 😆

Kalau saye beli terus kat kedai sebab jenis husband saye taksuke beli online die kate takut kene scammer kalau beli kat kedai banyak pilihan daripade online 😅

5y trước

sama la ngn husband sy..smua nk beli kt kdai je..sbb dy nk ikot skli n bg puas hati bila beli..sbb dy cerewet gak bab memilih ni

Saya beli sikit je kt mall.. seronok bw anak² g shopping brg² baby ni..dorg plk yg tlbh excited nk Ada adk lg🤭.. Selebihnya Saya bli online ..