petai

Klau mengandung blh makan petai x

8 Các câu trả lời

Selalu kalau nk dekat due nurse xbg mkn petai. Takot air ketuban berbau. Sy pon xsure betul ke x fakta ni. Sbb ni membe yg bagitau. Sy memang xmakan petai dr sebelum preggy lg

4y trước

Tq respon

Sy makan aje tapi mmg jenis tak mkn byk. Bila mengandung ni mknn yg was2 kita mkn sket je, kurangkan portion dr biasa sebelum mengandung.

Boleh j.. tapi before nk kena checkup tu jgnla mkn sbb nanti Masa check urin satu kk berbau petai..

Boleh je tapi berpada2. Banyakkan minum air.

4y trước

Sama2 😊

Org ckp xblh mkn.. sbb effect air ketuban nnt..

4y trước

Sme2 😊

bleh sis..xde masalah..

4y trước

same2 sis

Boleh

4y trước

Time menyusu yg tak boleh. Sebab nanti baby jadi kembung perut. Ni pengalaman saya sndiri la. Org lain saya xsure

Blh je