nak tnya ?

Klau kita dah brsalin kn , bulan ke berapa kita dtang haid ??on the way 2bln kta berpantang atau selepas 2 bulan ??

16 Các câu trả lời

Saya anak pertama n kedua bersalin normal n period minggu keempat...n anak ketiga nie dah sebulan pun belum period lagi yg ketiga saya operate..masih dalam pantang jumpa misi...misi kata lepas abis perancang nie sebulan isyaallah datang period...Kira Dua bulan juga la....sis Ada ambil perancang...???

Rasanya lpas 2 bulan bersalin.. tp sy x sure jgk period biasa atau period makan pil perancang... nurse bgtau period x akan dtg mcm anak dara lagi... sbb hormon da x stabil... n dia akan dtg ikut suka pasni..

4y trước

Tau takpe period akan meroyan huhuhuhu lagi la stress mak²

Saya ank 1st, perempuan normal, ank umo 3bln dh period. Ank 2nd, lelaki normal, ank umo 1thn 10bln br period. Ank 3rd, lelaki czer, dh umo 6bln lbh... Blum period lg. Semua bfeed.

Saya sampai sekarang belum datang period.. Anak dah 4bulan lebih.. Masih menyusu badan.. Setakat ni tak guna apa apa perancang dan kalau boleh saya nak merancang sendiri ☺️

Tak tentu jugak atas org..mcm akak ank dah 3..semuanya lepas 2 bulan dtg haid mcm biasa walaupun ank menyusu smp 1 thn..dari ank dara period mmg mantain je😁

Sy 4ank semua slps 6bln yg fully bf sbb darah slps bersalin tu ant.55hr-45hr br abis..ank ke5 yg minum susu formula slps 3bln period da

Sya dh 6 months lpas brsalin blom lgi dth period.. anak bf+fm..

Sy fully bf, anak dah 6mths bru dtg balik period

4y trước

Anak dh dekat setahun baru period jd regular semula

Lepas 2 bulan bersalin dah period 😅

Sy anak 8bulan baru datang period