nak tnya,klau gdm ni admit warded 38minggu kn? pastu esok trus induce untuk cser ka normal? atau diorg nak pntau dulu ??

Atau 38mggu tu trus kna pksa brsalin????

2 Các câu trả lời

Gdm cuma x blh lepas due date. Xblh lebih dr 40weeks. Mst serah diri sblm tu. Slalunya induce la doc kata. Induce ni normal. Usaha cara normal dulu. Dh xde pilihan, semue cara tak jalan, ceaser adalah jln terakhir. Dorg x suke² nak ceaser. ☺️

5y trước

Oh pham2, tq sis,

Induce utk normal. 3 Kali induce, kalau takde bukaan baru czer.