baby bump

klau ikut kat apps ni dah 17minggu tpi baby bump still tak nmpak.. normal ke?

27 Các câu trả lời

it's normal.. don't worry and abaikan kalau ada org tegur baby bump tak nampak. yg penting baby sihat. :)

Saya baby bump nampak masa bulan ke 8. Huhu. As long as baby sihat, dont worry okay 😀

Normal sis..jgn ckap 17 weeks sya mngndung ank first 7 bln bru nmpk bbybump😅😅

normal sis.. sy pun 17 w xnmpk apa.. just rasa x selesa je kat rahim nie hAa

Normal sis,tapi sy lain pula,baru 4 bulan dah nampak ketara 😂

Normal sis.. Depends on fizikal msg²👌

normal je .. sye bru 27 week bru nmpak

normal sis..jnji sis n bby sihat....

Normal. Tapi sy week 15 dah muncul

Normal..saya 7 bulan bru nampak