pregnant

Klau camni pregnant ke saya .. Sbb saya late period 1 minggu dah cek tapi tak clear

pregnant
19 Các câu trả lời

ᵀᵁᴺᴳᴳᵁ ᴸᴬᴳᴵ 1 ᵂᴱᴱᴷ, ˢᵁᴿᴱ ᵀᴱᴿᴬᴺᴳ.. ᴺᴬᴺᵀᵞ ᴹᵁᴹᴹᵞ ᶜᴴᴱᶜᴷ ᶠᴵᴿˢᵀ ᵁᴿᴵᴺᴱ ᵂᴬᴷᵀᵁ ᴾᴳ... ᶜᴼᴹᶠᴼᴿᴹ ᴾᴼˢᴵᵀᴵᶠ ᶜᴸᴱᴬᴿ

repeat test 1mggu lg sis. sy pn mcm tu jg.. makin lama makin terang. insha Allah ada rezeki sis..

Double line tu sis...Tahniah...cuba check guna clearblue digital tgk cmna result..

Cek balik lagi dalam 3 hari kemudian.... Tapi biasa kalu saya memang positive lah

Double line mcm wife saya dulu. Pastu gi check kat klinik. Again. Double line.

tak clear sbb paras hcg dlm setiap badan perempuan berbeza. but its positive!

positif prgnant ni sis mcm sy hrtu bginila jg, guna upt yg sma.. tahniah..

tahniah..yup preggy la tu..klu nak cek baik cek pg2..

Nmpk mcm double line.. Klu double line, prgnt la.. Tahniah

pregenent ...kalo 2 mingu baru terang sikit