klink luar

klau buat swab test/ambil sample kputihan kt klnik luar agak2 brpa hrganya? sbb rsau sgt psl kputihan,nurse n doc kat kk plak x ambik ksah sngt,boleh je santai2 .. klau ad ssiapa yg thu hrga nya,gtau sya ye

4 Các câu trả lời

Sama la sis.sya Pon keputihan sampai kuning2.xde lendir. Tapi wrna dia putih pekat.tnya nurse n dok.dorang bagi ubat insert je.saya risau kalau keputihan ni.tkut keputihan truk n GBS.

5y trước

Naik bau sis n dh pegi kk,dorg ambi sampel,hrp xda pa la smntara tnggu rsult

Sis try call klinik bdkatan sis.. Tnya dulu then uat kputusan nk pegi klinik yg mana.. Mse kat kk dorang xde msok ubat buang keputihan tu ke sis?

5y trước

Dorang tak ksah pn sis.. siap sruh tnggu next app 😌

Ada keputihan berbau, rasa gatal atau warna dia bertukar lain ke?

5y trước

Ada sis,btukar wrna.. td dh ambi sampel..tnggu result je

Kalau dkt sini hrga ok je.. Rm30 mcm tu..

5y trước

Tq sis for sharing,sya pun di srawak ni..