Nak tanya

Klau baby begerak kejap jee pastu tk gerak sampai pagi esok baru gerak tu tak de pape ke?

2 Các câu trả lời

Yg penting kira gerakan baby cukup tak sehingga 10 kali. Kalau kurang,better sis pegi hospital

Baby pun dia ada masa tertentu je yang dia active . Kadang masa dia active tu sama je hari hari . Asal kan cukup 10 tu dah okay . Tapi selalu nya kalau ibu active baby pun akan active , setiap kali ibu ubah kedudukan baby pun mesti ubah kalau dia tak selesa