Nak check pergi klinik pun x de duit , baby dah 2 hari x de rasa gerak pape 30 weeks ,risau

28 Các câu trả lời

Jangan lemau sangat. Bby tak gerak pegi hospital kerajaan kalau tkde duit. Takyah pergi swasta. Risau tp stakat update status je buat ape

3y trước

awak pegi klinik kerajaan pun dorg boleh scan..xperlu pegi swasta tunggu berduit for scan..awak xbuat buku pink ke dah 30weeks ni..kalau pegi kk ada buku pink dorg dah monitor awak every checkup kalau ada apa problem..

bb x gerak bkn perkara biase..tkut ade something..nk2 smpai 2 ari camtu..bb kurang gerak siket dr biase pn klau sy dh gelabah..g spital kerajaan..kalau xde knderaan blh mntk tlg flmy..jiran..x pn call ambulance.

knpa nk pergi hospital berbayar pulak kalau dah xde duit. setengah org ada duit pn x pergi pun tempat berbayar. lagi nak dpatkan rawatan free.

pegi laa hospital kerajaan kalau rasa ada yang tak kena 😥 seharian takda gerak langsung bole terus pegi emergancy.

Pergi hospital yaaa , dari awak biarkann macamni takut jadi apa apa dekat baby kita bukan tahu ")

sis nurse xbgtau ke sis.. kalau bby xgerak ke apa ke terus ke kecemasan hospital.. p klinik swasta bkn bleh buat apa pun..

Awakkk… pi klinikk kalau awak x sayang diri sendiri.. sayangilah baby tu… klinik kerajaan or hospital free ajee

Sayang, kalau dalam sehari tu tak dapat apa ap pergerakan dari bayi, jangan tunggu dah. Terus pergi ke hospital.

Pegi hospital la.. Pegi klinik nt dia refer spital jugak. Hmm jgn amik mudah nt nagis xberlagu

dah tau risau knpe tak pergi je hospital nak tunggu apa lagi ?baby tu lg penting lah