PKP / PKPD : Plan bersalin di mana?

KL/ Selangor. Hai mommies, dalam keadaan sekarang Hopital Gov sangat sibuk & penuh. You all dah plan nak bersalin / deliver baby dekat mana? Or tawakal bila sampai masa, pergi je government? Boleh share Gov hospital mana? Kalau Private, hospital mana? 1) EDD : awal December 2) First newborn 3) Klu boleh nak sangat husband teman Thank you mommies sudi share 🥺❤️#bantusharing #pregnancy #1stimemom #advicepls

2 Các câu trả lời

PPUM selesa bersalin di sana. husband memang tak boleh masuk masa sekarang ni.

PPUM terbaik sis , nurse & doc baik . tp suami xboleh masuk

3y trước

dlu sy booking rm500 tahun 2018, kwn sy ckp skrng dh naik xpsti brp . mse tu bill sy total rm1300 emergency czer , anak kne masuk antibiotic smbggu duk ward charge rm700 .. total sy ngn anak dlm 2k jgk .. kalau bersalin normal kurang dri tu la sbb sy emergency czer.