tak mkn blh kot

Kita ni jenis mkn ubt byk mula la....bdn panas. Nurse sruh mkn ubt tmbh drh pg gn mlm...sis ambil pg jela...sebab badan xtahan kan. Dh bgatau tpi depa sruh mkn jugak...hb sis 10.8

1 Trả lời

Ms preggy2 ni normal sis kalau bdn pns...mcm sy ritu ms preggy husben kata suhu bdn hri2 mcm org demam.. memlm ms tdo lencun satu bdn bsh sbb dek pns wlaupn on kipas atsnye full.. kipas berdiri pn on 3.. sm.juge..mak sy kata ms preggy normal pns gtu n juge berpeluh .sbb bdn kita bkje tuk support 2 org... Bby n dri kita.. cer sis try bc artikel2 yg ada ttg pregnant in shaa Allah ia akn mmbntu sis.. take care 😉