Tips bukaan please

Khamis 3/11/22 ( 37 minggu) ni kena serah diri d sebabkan masa 34 minggu tu air ketuban leaking n baby besar.. perasaan sekarang takot sbb first baby. Doakan semoga sy Ain Nina Binti Ayob dipermudahkan segala urusan bersalin dgn mudah, cepat, selamat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit, baby & mama sihat dan selamat..Aamiin ya Rabbal Alaamiin

2 Các câu trả lời

aamiin semoga dipermudahkan urusan sis bersalin nanti.. doakan sy juga dipermudahkan urusan bersalin dan bersalin normal 🥰🥰