Tips bukaan please

Khamis 3/11/22 ( 37 minggu) ni kena serah diri d sebabkan masa 34 minggu tu air ketuban leaking n baby besar.. perasaan sekarang takot sbb first baby. Doakan semoga sy Ain Nina Binti Ayob dipermudahkan segala urusan bersalin dgn mudah, cepat, selamat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit, baby & mama sihat dan selamat..Aamiin ya Rabbal Alaamiin

2 Các câu trả lời

Sis, nak tanya, macam mana sis tahu air ketuban leaking? Saya sekarang keliru betul. Sebab kadang tengok panties macam ada basah, tapi basah tu bukan selalu. Macam kejap ada kejap tak ada. Pastu tadi saya check up dah tanya nurse, nurse kata normal and bukan leaking. Tapi saya curious, macam mana saya nak bezakan air ketuban leaking atau tidak. And saya doakan proses bersalin sis dimudahkan Allah. Baby sihat, bersalin senang, cepat dan selamat. Semoga Allah sentiasa lindungi sis, baby dan husband 😊

2y trước

MasyaAllahh 💕 kiranya sekarang sis dah bersalin yaaa? Tahniah sis! Semoga Allah sentiasa lindungi sis, baby dan keluarga 😊

aamiin semoga dipermudahkan urusan sis bersalin nanti.. doakan sy juga dipermudahkan urusan bersalin dan bersalin normal 🥰🥰