Pakai produk skincare or produk minuman putih badan ketika hamil di galak kan ataupun tidak??

Ketika hamil ni seusia awai ni , badan jadi lemah . Muka suram ja tadan nk jga kerap kali mual loya , jerawat kerap kali hadir . Mmng sebegitu ka . Seelok nya di jaga selepas berapa bulan kandungan ? Ataupun jaga rapi selepas bersalin ? #firstmom #pleasehelp #ingintahu

7 Các câu trả lời

kalau produk timbang kilo pemutih ke apa mmg TAK BOLEH. pakai skincare yg selamat beli kat watson/guardian tu banyak murah dan selamat utk mengandung. masa ni mmg hormon buat muka kita camtu, nnt dia akan elok sendiri. jaga je macam biasa. ubat jerawat pun kena cek sbb ada yg tak selamat nak pakai masa pregnant

3y trước

Baik terima kasih

Buat mse skrg sye tk amik ape2 produk sbb muka sye mmg kerap tumbuh jerawat... jdi tknk lg teruk dan memudaratkn diri sendiri....tggu dia hilang sendiri

segala jamu /produk kecantikan sy stop lepas taw preggy. even pencuci muka pon dah tak pakai. Alhamdulillah muka tak meragam.

Usahlah nak berani2 teguk produk2 timbangkilo, tak ada kebaikan pun. Redha je kalau kulit hitam. Skincare ok lagi

3y trước

Baik terima kasih

Saya rasa minuman baik jangan. Skincare setakat sapu kat luar, mungkin okay lagi.

3y trước

Baikk terima kasih

Kalau boleh elakkan, takut ada collagen ke kan

better jgn