Assalamualaikum... Boleh tolong bgi jawapan ada kh saya blh minum susu ni d usia kandungan 12 weeks?

Kerana saya sering muall Dan tiada selera makan 🥺

Assalamualaikum... Boleh tolong bgi jawapan ada kh saya blh minum susu ni d usia kandungan 12 weeks?
8 Các câu trả lời

boleh ja nak minum tapi kalau mcm saya berat asik naik kurang scop susu mcm dia suruh ambik 4 . kita ambik je lah 2 ka macam tu.

waalaikumalam..boley wak..sy minum 1st dan yg 2nd pregnant ni..Hb pon Alhamdulillah ok je sepanjang ngandung..stabil.try la.

boleh sis, bagus susu ni. ada asid folik lagi😬, i dulu pun consume susu ni

Boleh... klu ada gdm tengok kandungan gula dan karbohidratnya ya

kalau dah bersalin pun still boleh lagike consume susunih??

3y trước

boleh je. saya fully breastfeeding. minum susu ni 😆

Waalaikumsalam, boleh sis no problem.

boleh 🥰

boleh