Selera makan bumil dtg mula weeks kberapa

Assalamualaikum, hello ibu2.. #ingintahu selera makan bumil datang selalu weeks kberapa? Sy sudah 9weeks tp masih tiada selera makan dan sering muntah. Saja tnya untuk mnyenangkan hati 😭

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Kalau saya pun sebulan atau lebih baru ada selera makan. Tapi saya tetap makan sikit² . Tak selera makan nasi makan makanan lain yang kena kat tekak. Minum susu kalau boleh.

bgntung pada bdn sis.. ada yg awal trimster petama je.. ada yg smpai hbis trismter..