Hai momies 😁 sya mahu bertanya..kenapa ya, 2 3 hari selepas berhubungan dgn suami,

Keputihan berwarna kekuningan ada coklat sedikit...pepejal seperti hingus... keputihan yg saya alami lebih kurang mcm nombor 3 dlm gambar 👇👇 Bantu sya momies😭

Hai momies 😁 sya mahu bertanya..kenapa ya, 2 3 hari selepas berhubungan  dgn suami,
1 Trả lời

better puan g jmpe doc utk dptkn rawatan jika puan alami keputihan #TAPSupermoms

4y trước

sm2 😉✌