Kepala bayi 3 bulan

Kepala baby saya sedikit senget ke kiri if saya macam nk dirikan perasan kepala nya tu senget ke kiri normal tak belum tegak sepenuhnya

5 Các câu trả lời

Anak saya umur 3 bulan sama kepala senget ke kiri.sekarang umur anak dah 7 bulan dah okay.. dah tak senget dah. Mungkin kepala baby tak kuat lagi.

Nak tau jugak.. Sama kepala macm senget.. Anak kat nicu smggu.. Balik ja tgk kpala mcm tu

Skrg dah ok ke sis? Anak sy skrg pun kepala senget ke belah kanan 3 bulan gak. Risau lah.